Va prezint aperitivul meu haios, bun si gustos!
Simplu de facut, numai cu putina rabdare veti obtine cei mai apetisanti melcisori!
Ingredientele sunt gata, nu ramane decat sa trecem la treaba!
Urmati-ma in urmatori pasi :)
Luam pe rand cate o felie de sunca si le ungem cu crema de branza.
Deasupra peste crema de branza punem o felie de branza topita.
Si obtinem un rulou, la care ii taiem usor marginile.
Ruloull il taiem in doua si vom obtine 2 cochili de melc :)
Apoi asezam cate un mini rulou pe o felie de sunca.
Taiem felii de castravete murat.
Le asezam pe feliile de sunca si le punem antenutele din scobitori.
Si am obtinut minunati melcisori comestibili :D
Ii asezam pe platou ,pe salata si decoram cu floricele!
Sa aveti pofta!!!
Gasiti acum retetele voastre preferate si in cartea noastra Top 50 retete Pas cu Pas, prima carte din Romania cu retete prezentate detaliat cu POZE pe PASI, un adevarat ghid vizual simplu de urmarit in timpul procesului de gatire.
Cartea se gaseste in libariile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.