Vă prezint aperitivul meu haios, bun și gustos!
Simplu de făcut, numai cu puțină răbdare veți obține cei mai apetisanți melcișori!
Ingredientele sunt gata, nu rămâne decât să trecem la treabă!
Urmați-mă în următorii pași :)
Luăm pe rând câte o felie de șuncă și le ungem cu cremă de brânză.
Deasupra peste crema de brânză punem o felie de brânză topită.
Și obținem un rulou, la care îi tăiem ușor marginile.
Ruloul îl tăiem în două și vom obține 2 cochilii de melc :)
Apoi așezăm câte un mini rulou pe o felie de șuncă.
Tăiem felii de castravete murat.
Le așezăm pe feliile de șuncă și le punem antenuțele din scobitori.
Și am obținut minunați melcișori comestibili :D
Îi așezăm pe platou, pe salată și decorăm cu floricele!
Să aveți poftă!!!
Găsiți acum rețetele voastre preferate și în cartea noastră Top 50 rețete Pas cu Pas, prima carte din România cu rețete prezentate detaliat cu POZE pe PAȘI, un adevărat ghid vizual simplu de urmat în timpul procesului de gătire.
Cartea se găsește în librăriile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.