O paine de casa, aromata, usor de preparat. Aroma busuiocului va va determina sa o preparati si a doua oara, iar mirosul din casa va garanteaza succesul in fata membrilor familiei!
Faina se amesteca cu sarea, zaharul si busuiocul.
Dupa ce s-au amestecat ingredientele uscate adaugam oul si drojdia topita in laptele batut.
Framantam bine pana nu se mai lipeste aluatul de mana. Adaugam uleiul si framantam pana se incorporeaza.
Lasam la crescut pana isi dubleaza volumul aluatul, in jur de 1 ora. Punem aluatul intr-un vas yena uns cu unt si-l coacem la foc mediu timp de 20-30 minute.
Gasiti acum retetele voastre preferate si in cartea noastra Top 50 retete Pas cu Pas, prima carte din Romania cu retete prezentate detaliat cu POZE pe PASI, un adevarat ghid vizual simplu de urmarit in timpul procesului de gatire.
Cartea se gaseste in libariile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.