O pâine de casă, aromată, ușor de preparat. Aroma busuiocului vă va determina să o preparați și a doua oară, iar mirosul din casă vă garantează succesul în fața membrilor familiei!
Făina se amestecă cu sarea, zahărul și busuiocul.
După ce s-au amestecat ingredientele uscate adăugăm oul și drojdia topită în laptele bătut.
Frământăm bine până nu se mai lipește aluatul de mână. Adăugăm uleiul și frământăm până se incorporează.
Lăsăm la crescut până își dublează volumul aluatul, în jur de 1 oră. Punem aluatul într-un vas yena uns cu unt și-l coacem la foc mediu timp de 20-30 minute.
Găsiți acum rețetele voastre preferate și în cartea noastră Top 50 rețete Pas cu Pas, prima carte din România cu rețete prezentate detaliat cu POZE pe PAȘI, un adevărat ghid vizual simplu de urmat în timpul procesului de gătire.
Cartea se găsește în librăriile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.