Aceasta reteta o poti face cand ai la indemana banane coapte bine si astepti copii in vizita. Sunt delicios de dulci si aromate!
Bananele se desfac de pe coaja.
Fiecare banana se taie in patru felii.
Intr-un bol mixam ouale cu sarea si zaharul.
Adaugam treptat laptele, uleiul de masline si faina.
Dupa ce am obtinut un aluat care nu curge, trecem prin el feliile de banana si le prajim. Deoarece bananele se topesc in timpul prajitului si se pot lipi, este de preferat sa se foloseasca o tigaie tip tefal.
Se scot pe o farfurie pe care a fost pus un servetel pentru absorbirea surplusului de ulei.
Se presara cu zahar vanilat si se servesc caldute sau reci.
Gasiti acum retetele voastre preferate si in cartea noastra Top 50 retete Pas cu Pas, prima carte din Romania cu retete prezentate detaliat cu POZE pe PASI, un adevarat ghid vizual simplu de urmarit in timpul procesului de gatire.
Cartea se gaseste in libariile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.