Va propun o reteta de briose nu la fel de populara precum cea cu banane, dar deosebit de gustoasa!
Ouale, sucul de mandarine, untul, praful de copt stins in zeama de lamaie, coaja de mandarina, se mixeaza la viteza maxima.
Se adauga treptat faina si se mixeaza bine.
Aluatul obtinut se pune cu lingura in forma de briosa. Eu aveam cumparate hartiute, insa daca ungeti bine forma nu este obligatorie utilizarea lor.
Se coc la foc mediu timp de 15-20 de minute. Se pot servi presarate cu zahar vanilat sau chiar cu scortisoara. Dar va garantez ca se epuizeaza repede...
Gasiti acum retetele voastre preferate si in cartea noastra Top 50 retete Pas cu Pas, prima carte din Romania cu retete prezentate detaliat cu POZE pe PASI, un adevarat ghid vizual simplu de urmarit in timpul procesului de gatire.
Cartea se gaseste in libariile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.