Vă propun o rețetă de brioșe nu la fel de populară precum cea cu banane, dar deosebit de gustoasă!
Ouăle, sucul de mandarine, untul, praful de copt stins în zeama de lămâie, coaja de mandarină, se mixează la viteză maximă.
Se adaugă treptat făina și se mixează bine.
Aluatul obținut se pune cu lingura în formă de brioșă. Eu aveam cumpărate hârtiuțe, însă dacă ungeți bine forma nu este obligatorie utilizarea lor.
Se coc la foc mediu timp de 15-20 de minute. Se pot servi presărate cu zahăr vanilat sau chiar cu scorțișoară. Dar vă garantez că se epuizează repede...
Găsiți acum rețetele voastre preferate și în cartea noastră Top 50 rețete Pas cu Pas, prima carte din România cu rețete prezentate detaliat cu POZE pe PAȘI, un adevărat ghid vizual simplu de urmat în timpul procesului de gătire.
Cartea se găsește în librăriile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.