Am făcut din nou această rețetă a Lenei, puțin adaptată după gusturile noastre!
Este foarte bună, ușor de făcut și ...........se termină imediat!
Pregătim ingredientele.
Facem un aluat din făină, ou, ulei, lapte și puțină sare. Îl amestecăm bine cu mixerul.
Trebuie să iasă un aluat care curge.
Punem aluatul în tavă.
Adăugăm toate ingredientele pe aluat. Nu vă speriați dacă se scufundă în el.
Introducem la cuptor, și după 5 minute scoatem tava și adăugăm cașcavalul ras. Mai lăsăm până se topește frumos cașcavalul.
Găsiți acum rețetele voastre preferate și în cartea noastră Top 50 rețete Pas cu Pas, prima carte din România cu rețete prezentate detaliat cu POZE pe PAȘI, un adevărat ghid vizual simplu de urmat în timpul procesului de gătire.
Cartea se găsește în librăriile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.