Am avut pofta de fasole cu afumatura si am facut cu ciolan. Foarte gustoasa a iesit!
Pregatim ingredientele.
Fasolea o tinem la inmuiat pe timpul noptii, o fierbem bine si o scurgem de 3 ori.
Ciolanul il portionam si il tocam mai marunt.
Punem la calit bucatile de carne, in putin ulei.
Tocam marunt ceapa si ardeiul, radem morcovul si adaugam peste carne.
Cand s-au calit toate adaugam fasolea si amestecam bine.
Adaugam 2 linguri de pasta de tomate.
Mararul il tocam marunt si il punem spre final.
Servim cu castraveti murati sau alte muraturi.
Pofta mare!
Gasiti acum retetele voastre preferate si in cartea noastra Top 50 retete Pas cu Pas, prima carte din Romania cu retete prezentate detaliat cu POZE pe PASI, un adevarat ghid vizual simplu de urmarit in timpul procesului de gatire.
Cartea se gaseste in libariile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.