O supă de pui delicioasă. Se poate spune că seamănă cu cea de burtă dar cu piept de pui. Poate fi servită cu mujdei.
Pregătim ingredientele.
Toate legumele se curăță și se pun la fiert odată cu carnea. Spumăm bine totul, iar când s-au fiert, le scoatem într-un castron. Pieptul se toacă mărunt și se pune la loc în zeamă.
Un morcov, puțină țelină și puțină albitură se pisează ușor cu furculița.
Gălbenușurile se amestecă cu smântâna.
Se iau 2-3 polonice de supă fierbinte și se amestecă ușor cu compoziția de smântână, ca să nu brânzească.
Tragem oala de pe foc și adăugăm ușor toată compoziția, amestecând ușor.
Tocăm mărunt mărarul și îl punem în oală.
Poftă bună!
Găsiți acum rețetele voastre preferate și în cartea noastră Top 50 rețete Pas cu Pas, prima carte din România cu rețete prezentate detaliat cu POZE pe PAȘI, un adevărat ghid vizual simplu de urmat în timpul procesului de gătire.
Cartea se găsește în librăriile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.