O supa de pui delicioasa. Se poate spune ca seamana cu cea de burta dar cu piept de pui. Poate fi servita cu mujdei.
Pregatim ingredientele.
Toate legumele se curata si se pun la fiert o data cu carnea. Spumam bine totul, iar cand s-au fiert le scoatem intr-un castron. Pieptul se toaca marunt si se pune la loc in zeama.
Un morcov, putina telina si putina albitura se piseaza usor cu furculita.
Galbenusurile se amesteca cu smantana.
Se iau 2-3 polonice de supa fierbinte si se amesteca usor cu compozitia de smantana, ca sa nu branzeasca.
Tragem oala de pe foc si adaugam usor toata compozitia, amestecand usor.
Tocam marunt mararul si il punem in oala.
Pofta buna!
Gasiti acum retetele voastre preferate si in cartea noastra Top 50 retete Pas cu Pas, prima carte din Romania cu retete prezentate detaliat cu POZE pe PASI, un adevarat ghid vizual simplu de urmarit in timpul procesului de gatire.
Cartea se gaseste in libariile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.