Stimate doamne bucătărese experimentate, eu sunt Denisa și am 10 ani și vreau să vă rog să aveți răbdare să citiți rețeta mea și să o probați, este delicioasă și foarte ușor de preparat. Pentru că o ajut pe mama la rețete am rugat-o să mă lase și pe mine să vă pun această rețetă, știu că este foarte simplă, dar este sănătoasă și hrănitoare. La fel îmi fac și sandwich-ul pentru școală doar că pun pâine baghetă în loc de prăjită. Puteți să pregătiți pentru copiii dumneavoastră.
Vă mulțumesc!
Aici sunt ingredientele de care avem nevoie.
Prăjim pâinea în aparatul de prăjit sau la cuptor [eu am avut pâinea gata prăjită de mama].
Spălăm și curățăm roșia de pieliță și o radem pe răzătoare.
Așezăm feliile de pâine prăjită pe o farfurie și le ungem pe fiecare cu ulei de măsline [eu pun puțin ulei dar mama pune mai mult fiindcă îi place foarte mult uleiul de măsline].
Punem roșie rasă pe fiecare felie, acum din abundență -nyam, nyam... :)
Luăm câte o felie de jambon afumat și îl rupem fâșiuțe, care le punem peste roșie [punem destuuuul jambon pe fiecare].
POFTĂ BUNĂ!!!!!!!!!!!!
Rețeta este și pentru prietenul nostru Alex, să aștepte până la vară când îi vom aduce jamon iberic.
Găsiți acum rețetele voastre preferate și în cartea noastră Top 50 rețete Pas cu Pas, prima carte din România cu rețete prezentate detaliat cu POZE pe PAȘI, un adevărat ghid vizual simplu de urmat în timpul procesului de gătire.
Cartea se găsește în librăriile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.