Aceasta ciorba este preferata familiei mele si m-am gandit sa va impartasesc reteta ei pentru ca este delicioasa Stiu ca pe interernet se gasesc multe variante dar mie imi place varianta mea si cred ca este foarte reusita, incercati si n-o sa regretati
Se spala puiul si se taie bucati.
Legumele se curata si se spala.
Se pun toate la fiert intr-o oala cu apa si sare.Legumele le lasati intregi sau taiate in jumatate. Se scot legumele si carnea cand sunt gata fierte, inlaturam pielea si oasele si taiem carnea cubulete(ca sa iasa bine cubuletele taiem carnea invers sensului de crestere).
Completam supa cu apa cca trei sferturi din oala,si punem condimentele.
Intr-un vas se face dresingul din 2 oua,2 linguri de faina, usturoiul pisat, smantana, iaurtul, otetul, sare, piper ,delikat. Acesta se adauga la supa de pui (la foc mic) si se amesteca incontinuu sa nu se branzeasca.Apoi se adauga carnea taiata cubulete si se mai lasa sa fiarba un pic (cca5 -10 min, la foc mic)
Un morcov in radem si il prajim pana isi schimba culoarea.
Apoi se adauga in tigaie cateva polonice de supa. Se strecoara totul in supa(printr-o sita) pentru a-i da o culoare frumoasa.
Si asa arata ciorba radauteana la final
Gasiti acum retetele voastre preferate si in cartea noastra Top 50 retete Pas cu Pas, prima carte din Romania cu retete prezentate detaliat cu POZE pe PASI, un adevarat ghid vizual simplu de urmarit in timpul procesului de gatire.
Cartea se gaseste in libariile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.