Cum ieri am sarbatorit ziua dragostei, Sf Valentin, m-am gandit sa-mi astept sotul cu ceva dulce, dar special pentru o zi asa frumoasa Asa ca am cautat pe internet si am gasit o reteta pe cat de speciala pe atat de delicioasa. Este aceiasi reteta care o aveam si eu pentru eclere dar la forma de inimioara sincer nu ma gandisem
Se pregatesc ingredientele pentru aluat.
Se pune apa si uleiul la fiert, iar cand acestea au inceput sa fiarba se adauga faina( toata odata) si se amesteca bine sa nu ramana cocoloase.
Aluatul se lasa un pic sa se raceasca, apoi se adauga ouale unul cate unul cu o lingura de lemn.
Din compozitia obtinuta se fac forme de inimioare si se pun intr-o tava unsa si tapetata (cu hartie pentru copt), se dau la copt pentru 15- 20 min la 200°
Dupa ce s-au racit se taie in doua si se umplu dupa preferinta fiecaruia cu frisca sau crema de vanilie.
Si produsul final ...s-au terminat foarte repede
Gasiti acum retetele voastre preferate si in cartea noastra Top 50 retete Pas cu Pas, prima carte din Romania cu retete prezentate detaliat cu POZE pe PASI, un adevarat ghid vizual simplu de urmarit in timpul procesului de gatire.
Cartea se gaseste in libariile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.