Tot mi-am propus să fac o tartă sărată cu brânză, ciuperci și bacon și am făcut, pot spune că s-a terminat rapid, nu a mai rămas nici măcar o feliuță.
O rețetă simplă și rapidă, dar foarte gustoasă!
Atenție nu se pune sare pentru că are sare brânza și baconul!
Ingredientele sunt pregătite.
Întindem aluatul în formă de tartă, unsă cu ulei și pudrată cu făină, și o înțepăm cu furculița din loc în loc.
Punem șunculița pe toată suprafața aluatului.
Adăugăm și ciupercile tăiate feliuțe.
Și punem și brânza tăiată cubulețe.
Într-un bol mixăm ouăle cu smântâna și verdeața tocată fin.
Turnăm compoziția mixată pe toată suprafața tartei.
Dăm la cuptor pentru aproximativ 45-50 min la 175 grade.
O lăsați să se răcorească puțin și o feliați!
Poftă Bună!
Găsiți acum rețetele voastre preferate și în cartea noastră Top 50 rețete Pas cu Pas, prima carte din România cu rețete prezentate detaliat cu POZE pe PAȘI, un adevărat ghid vizual simplu de urmat în timpul procesului de gătire.
Cartea se găsește în librăriile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.