Tot mi-am propus sa fac o tarta sarata cu branza, ciuperci si bacon si am facut, pot spune ca s-a terminat rapid, nu a mai ramas nici macar o feliuta
O reteta simpla si rapida, dar foarte gustoasa!
Atentie nu se pune sare pentru ca are sare branza si baconul!
Ingredientele sunt pregatite.
Intindem aluatul in forma de tarta, unsa cu ulei si pudrata cu faina, si o intepam cu furculita din loc in loc.
Punem sunculita pe toata suprafata aluatului.
Adaugam si ciupercile taiate feliute.
Si punem si branza taiata cubulete.
Intr-un bol mixam ouale cu smantanta si verdeata tocata fin.
Turnam compozitia mixata pe toata suprafata tartei.
Dam la cuptor pentru aproximativ 45-50 min la 175 grade.
O lasati sa se racoreasca putin si o feliati!
Pofta Buna!
Gasiti acum retetele voastre preferate si in cartea noastra Top 50 retete Pas cu Pas, prima carte din Romania cu retete prezentate detaliat cu POZE pe PASI, un adevarat ghid vizual simplu de urmarit in timpul procesului de gatire.
Cartea se gaseste in libariile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.