În seara asta m-am gândit să îmi încarc „bateriile” și să prepar ceva lejer, rapid și gustos!
Așa că am gătit o mâncărică de spanac, alături cu ouă ochiuri și felii de mozzarella!
Rezultatul a fost delicios!
Spanacul se curăță și se spală în câteva ape.
Apoi îl opărim în apă cu sare și se lasă la scurs.
După ce s-a scurs bine, îl tocăm.
Într-o cratiță punem uleiul și călim usturoiul.
După ce s-a aurit usturoiul adăugăm spanacul tocat, punem puțină apă în care a fiert spanacul și lăsăm să se înăbușe, până scade puțin apa.
Apoi adăugăm bulionul și mai lăsăm puțin să fiarbă.
Condimentăm cu sare și piper după gust.
Serviți alături de ouă ochiuri și felii de brânză.
Poftă Bună!
Găsiți acum rețetele voastre preferate și în cartea noastră Top 50 rețete Pas cu Pas, prima carte din România cu rețete prezentate detaliat cu POZE pe PAȘI, un adevărat ghid vizual simplu de urmat în timpul procesului de gătire.
Cartea se găsește în librăriile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.