In seara asta m-am gandit sa imi incarc "bateriile" si sa prepar ceva lejer, rapid si gustos!
Asa ca am gatit o mancarica de spanac, alaturi cu oua ochiuri si felii de mozzarella!
Rezultatul a fost delicios!
Spanacul se curata si se spala in cateva ape.
Apoi il oparim in apa cu sare si se lasa la scurs.
Dupa ce s-a scurs bine, il tocam.
Intr-o cratita punem uleiul si calim usturoiul.
Dupa ce s-a aurit usturoiul adaugam spanacul tocat, punem putina apa in care a fiert spanacul si lasam la inabusit, pana scade putin apa.
Apoi adaugam bulionu si mai lasam putin sa fiarba.
Condimentam cu sare si piper dupa gust.
Serviti alaturi de oua ochiuri si felii de branza.
Pofta Buna!
Gasiti acum retetele voastre preferate si in cartea noastra Top 50 retete Pas cu Pas, prima carte din Romania cu retete prezentate detaliat cu POZE pe PASI, un adevarat ghid vizual simplu de urmarit in timpul procesului de gatire.
Cartea se gaseste in libariile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.