O rețetă italiană, care se prepară rapid și se servește alături de sosuri, maioneză, salată verde!
Avem nevoie numai de câteva ingrediente: carne de vită, ulei de măsline și condimente.
Carnea de vită se spală și se feliază ca pe tăiței.
Într-o tigaie punem uleiul de măsline și punem carnea de vită la călit, împreună cu o frunză de salvie.
Tigaia se acoperă cu capacul și se lasă până se evaporă aproape toată apa lăsată de carne.
Apoi luăm capacul jos și condimentăm cu sare și piper.
Se mai lasă 2 min și se stinge focul.
Se servește imediat alături de salată verde și (sau) sosuri.
Poftă Bună!
Găsiți acum rețetele voastre preferate și în cartea noastră Top 50 rețete Pas cu Pas, prima carte din România cu rețete prezentate detaliat cu POZE pe PAȘI, un adevărat ghid vizual simplu de urmat în timpul procesului de gătire.
Cartea se găsește în librăriile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.