O reteta italiana, care se prepara rapid si se serveste alaturi de sosuri, maioneza, salata verde!
Avem nevoie numai de cateva ingrediente: carne de vita, ulei de masline si condimente.
Carnea de vita se spala si se feliaza ca pe taitei.
Intr-o tigaie punem uleiul de masline si punem carnea de vita la calit, impreuna cu o frunza de salvie.
Tigaie se acopera cu capacul si se lasa pana se evapora aproape toata apa lasata de carne.
Apoi luam capacul jos si condimentam cu sare si piper.
Se mai lasa 2 min si se stinge focul.
Se serveste imediat alaturi de salata verde si (sau) sosuri.
Pofta Buna!
Gasiti acum retetele voastre preferate si in cartea noastra Top 50 retete Pas cu Pas, prima carte din Romania cu retete prezentate detaliat cu POZE pe PASI, un adevarat ghid vizual simplu de urmarit in timpul procesului de gatire.
Cartea se gaseste in libariile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.