O rețetă pe care o prepar cu plăcere pentru cină. Secretul acestei rețete este brânza de burduf, de preferabil de oaie, care se topește și-i dă o aromă aparte.
Pennele se fierb și se scurg bine.
Kaizerul se prăjește puțin în ulei, adăugându-se apoi ceapa tăiată și morcovul ras.
După ce s-au muiat legumele adăugăm sucul de roșii și lăsăm să fiarbă 15 minute.
Când este gata adăugăm pennele, boiaua de ardei, piperul negru, sarea și cimbrul.
Amestecăm bine și punem compoziția în două tăvi de pizza sau de prăjitură. Punem un strat de compoziție și unul sau două de brânză și șuncă presată (tăiată cuburi).
Pe ultimul strat batem două ouă și amestecăm cu brânza de burduf și întindem pe toată suprafața. Lăsăm la cuptor până se coace oul de deasupra.
Se servește călduță!
Găsiți acum rețetele voastre preferate și în cartea noastră Top 50 rețete Pas cu Pas, prima carte din România cu rețete prezentate detaliat cu POZE pe PAȘI, un adevărat ghid vizual simplu de urmat în timpul procesului de gătire.
Cartea se găsește în librăriile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.