O reteta pe care o prepar cu placere pentru cina. Secretul acestei retete este branza de burduf, de preferabil de oaie, care se topeste si-i da o aroma aparte.
Pennele se fierb si se scurg bine.
Kaiserul se prajeste putin in ulei, adaugandu-se apoi ceapa taiata si morcovul ras.
Dupa ce s-au muiat legumele adaugam sucul de rosii si lasam sa fiarba 15 minute.
Cand este gata adaugam pennele, boiaua de ardei, piperul negru, sarea si cimbrul.
Amestecam bine si punem compozitia in doua tavi de pizza sau de prajitura. Punem un strat de compozitie si unul sau doua de branza si sunca presata (taiata cuburi).
Pe ultimul strat batem doua oua si amestecam cu branza de burduf si intaindem pe toata suprafata. Lasam la cuptor pana se coace oul de deasupra.
Se serveste calduta!
Gasiti acum retetele voastre preferate si in cartea noastra Top 50 retete Pas cu Pas, prima carte din Romania cu retete prezentate detaliat cu POZE pe PASI, un adevarat ghid vizual simplu de urmarit in timpul procesului de gatire.
Cartea se gaseste in libariile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.