O budincă dulce și aromată cu gustul inconfundabil al prăjiturilor de casă!
În apă cu sare punem melcișorii la fiert.
Pregătim ingredientele.
Ouăle se bat spumă cu zahărul și apoi cu brânza.
Adăugăm stafidele, grișul și mixăm bine.
Adăugăm melcișorii fierți, vanilia și amestecăm cu o lingură.
Într-o tavă (cu diametrul de 24 cm) tapetată cu hârtie de copt se așează compoziția budincii și se dă la cuptor la foc mic pentru 30 de minute.
Se scoate din tavă călduță și se servește!
Poftă bună!
Găsiți acum rețetele voastre preferate și în cartea noastră Top 50 rețete Pas cu Pas, prima carte din România cu rețete prezentate detaliat cu POZE pe PAȘI, un adevărat ghid vizual simplu de urmat în timpul procesului de gătire.
Cartea se găsește în librăriile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.