Un prânz delicios am gătit azi.
Recomand și vouă aceste paste cu ton!
Gustul își spune cuvântul!
Ingredientele sunt gata.
Trecem la treabă.
Pastele se pun la fiert conform timpului de pe ambalaj.
Între timp preparăm sosul.
Într-o cratiță sau o tigaie punem la călit usturoiul mărunțit în uleiul de măsline scurs de la conservele cu ton.
Când s-a aurit ușor usturoiul adăugăm roșiile cubulețe.
Adăugăm busuiocul, sare și lăsăm puțin să se înăbușe.
Apoi adăugăm și tonul și mai lăsăm 5 min maxim.
Când pastele sunt fierte se scurg de apă și se clătesc cu un jet de apă rece și se pun peste sosul roșii cu ton.
Amestecăm energic și oprim focul.
Se servesc imediat calde cu parmezan ras deasupra!
Poftă Bună!
Găsiți acum rețetele voastre preferate și în cartea noastră Top 50 rețete Pas cu Pas, prima carte din România cu rețete prezentate detaliat cu POZE pe PAȘI, un adevărat ghid vizual simplu de urmat în timpul procesului de gătire.
Cartea se găsește în librăriile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.