Ingrediente
●
Ardei gras galben
1 buc
(jumătate din el)
●
Ardei gras roșu
1 buc
(jumătate din el)
●
Ardei gras verde
1 buc
(jumătate din el)
●
Pătrunjel verde
1 buc
(câteva fire)
●
Grâu
2 pahare
(2 pahare)
●
Bulion de roșii
1 lingurita
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Pregătim ingredientele...
Pas 2
Legumele se spală, se curăță și se taie mărunt. Roșia se adaugă un pic mai târziu.
Pas 3
Punem uleiul într-o tigaie, apoi legumele la călit pentru 3, 4 minute.
Pas 4
Se adaugă și roșia tăiată cubulețe.
Pas 5
Apoi se adaugă două pahare de grâu, să se împrietenească și el cu legumele
. Se amestecă bine.
Pas 6
Se adaugă o linguriță de bulion...
Pas 7
Apoi se adaugă cele 4 pahare de apă caldă (măsurați cu același pahar cu care ați pus grâul), cubul de legume și se lasă să fiarbă timp de 10-12 minute (până scade apa de tot).
Pas 8
Și aici produsul final 
Pas 9
Așa mi-am servit puiul (de aproape 4 ani) la amiază
...am mai adăugat și un steak haché (carne de vită tocată, făcută sub formă de chiftea, care se face pe grătar sau se prăjește în tigaie).
Sper să încercați și voi, este o rețetă sănătoasă și gustoasă. Se poate servi ca atare sau ca garnitură.
POFTĂ BUNĂ! 
Pas 10
Așa arată cutia cu grâu aici, în Franța...sper să găsiți și voi în România, pentru că e foarte bun.
Cantitate:
1 kg
Timp de preparare:
5 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
25 min
Data publicării:
Notă:
5 (1 voturi)