Pot spune că se poate servi și ca aperitiv dar se poate servi ca fel de mâncare pentru prânz sau chiar la cină!
Combinația de cremvurști, cașcaval și bacon e absolut delicioasă!
Vă recomand cu mare încredere!
Cu numai 4 ingrediente vom prepara delicioși cremvurști.
Cremvurștii îi tăiem pe lungime dar nu complet ca în partea de jos să rămână prinse cele 2 jumătăți.
Interiorul cremvurștilor îi ungem cu muștar.
Apoi îi umplem cu feliuțe subțiri de cașcaval.
Cu feliuțele de bacon învelim fiecare cremvurști.
Șunculița să fie la mijlocul cremvurștilor.
Îi așezăm în tavă (puteți pune hârtie de copt în tavă) eu i-am pus fără și îi dăm la cuptorul preîncălzit pentru 10 min maxim la temp de 200 grade.
Când s-a rumenit și cașcavalul s-a topit îi scoatem.
Se servesc calzi alături de cartofi prăjiți, salată, piure de cartofi sau murături!
Poftă Bună!
Găsiți acum rețetele voastre preferate și în cartea noastră Top 50 rețete Pas cu Pas, prima carte din România cu rețete prezentate detaliat cu POZE pe PAȘI, un adevărat ghid vizual simplu de urmat în timpul procesului de gătire.
Cartea se găsește în librăriile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.