Cremvuști umpluți cu cașcaval

rețeta postată de

Pot spune că se poate servi și ca aperitiv dar se poate servi ca fel de mâncare pentru prânz sau chiar la cină!

Combinația de cremvurști, cașcaval și bacon e absolut delicioasă!

Vă recomand cu mare încredere!

Ingrediente
Bacon
50 g
felii subțiri de bacon
Crenvurști
3 buc
mai lungi și mai groșuți
Cașcaval
50 g
   
Muștar
3 lingurite
   
Pași de urmat
Pas 1

Cu numai 4 ingrediente vom prepara delicioși cremvurști.

Cremvuști umpluți cu cașcaval - Pas 1
Pas 2

Cremvurștii îi tăiem pe lungime dar nu complet ca în partea de jos să rămână prinse cele 2 jumătăți.

Interiorul cremvurștilor îi ungem cu muștar.

Cremvuști umpluți cu cașcaval - Pas 2
Pas 3

Apoi îi umplem cu feliuțe subțiri de cașcaval.

Cremvuști umpluți cu cașcaval - Pas 3
Pas 4

Cu feliuțele de bacon învelim fiecare cremvurști.

Șunculița să fie la mijlocul cremvurștilor.

 

Cremvuști umpluți cu cașcaval - Pas 4
Pas 5

Îi așezăm în tavă (puteți pune hârtie de copt în tavă) eu i-am pus fără și îi dăm la cuptorul preîncălzit pentru 10 min maxim la temp de 200 grade.

Cremvuști umpluți cu cașcaval - Pas 5
Pas 6

Când s-a rumenit și cașcavalul s-a topit îi scoatem.

Cremvuști umpluți cu cașcaval - Pas 6
Pas 7

 Se servesc calzi alături de cartofi prăjiți, salată, piure de cartofi sau murături!

 

Poftă Bună!

Cremvuști umpluți cu cașcaval - Pas 7

Găsiți acum rețetele voastre preferate și în cartea noastră Top 50 rețete Pas cu Pas, prima carte din România cu rețete prezentate detaliat cu POZE pe PAȘI, un adevărat ghid vizual simplu de urmat în timpul procesului de gătire.

Cartea se găsește în librăriile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.

Click aici!

Cantitate: 3 buc ()
Timp de preparare:
10 min
Dificultate: usor
Timp total de pregătire: 20 min
Sursă: Laura Adamache