A sosit monentul si de delicatese.
O reteta italiana absolut delicioasa cu un gust deosebit!
Recomand cu mare incredere!
Pregatim ingredientele.
Curatam si spalam bine caracatitele.
Caracatitele spalate se pun in oala cu supresiune impreuna cu usturoiul patrunjelul intreg, ardeiul iute, 7-8 linguri cu ulei de masline, sare si optional o jumatate de pahar de vin alb.
Inchidem oala si punem oala pe foc mic pentru o ora.
P.S - daca nu aveti oala cu supresiune puteti lua o bucata mare de hartie de copt cat gura la oala in care fierbeti caracatitele si o puneti deasupra pe gura oalei apoi puneti un capac fix care sa intre in oala.
Se opreste focul dupa o ora si se lasa sa se raceasca.
Se servesc alaturi de paine prajita unsa cu un catel de usturoi.
Pofta Buna!
Gasiti acum retetele voastre preferate si in cartea noastra Top 50 retete Pas cu Pas, prima carte din Romania cu retete prezentate detaliat cu POZE pe PASI, un adevarat ghid vizual simplu de urmarit in timpul procesului de gatire.
Cartea se gaseste in libariile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.