A sosit momentul și de delicatese.
O rețetă italiană absolut delicioasă cu un gust deosebit!
Recomand cu mare încredere!
Pregătim ingredientele.
Curățăm și spălăm bine caracatițele.
Caracatițele spălate se pun în oala cu supresiune împreună cu usturoiul, pătrunjelul întreg, ardeiul iute, 7-8 linguri cu ulei de măsline, sare și opțional o jumătate de pahar de vin alb.
Închidem oala și punem oala pe foc mic pentru o oră.
P.S - dacă nu aveți oală cu supresiune puteți lua o bucată mare de hârtie de copt cât gura la oala în care fierbeți caracatițele și o puneți deasupra pe gura oalei apoi puneți un capac fix care să intre în oală.
Se oprește focul după o oră și se lasă să se răcească.
Se servesc alături de pâine prăjită unsă cu un cățel de usturoi.
Poftă Bună!
Găsiți acum rețetele voastre preferate și în cartea noastră Top 50 rețete Pas cu Pas, prima carte din România cu rețete prezentate detaliat cu POZE pe PAȘI, un adevărat ghid vizual simplu de urmat în timpul procesului de gătire.
Cartea se găsește în librăriile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.