După weekend am mereu multă treabă de făcut în casă și nu am prea mult timp pentru gătit, așa că astăzi am făcut o rețetă rapidă, foarte ușor de făcut și delicioooasă . Am făcut mai mult ca să îmi rămână și pentru cină
.
Pulpele se taie și se spală. Cine dorește să mănânce mai dietetic poate îndepărta și pielea (eu așa am făcut )
Pulpele de pui se pun în punga magică și se asezonează cu condimentele din Maggi Ideea Zilei cu ierburi aromatice.
Se agită ușor până se uniformizează, se sigilează punga, apoi se așază într-o tavă (eu am folosit ena) și se perforează de câteva ori partea superioară (cu o scobitoare).
Se pune în cuptorul încins pentru 60 minute la 200 °
Așa arătau când le-am scos din cuptor (bineînțeles după îndepărtarea pungii)
Aici, pentru ultima oară împreună
Se poate servi alături de cartofi piure, nature, cartofi crocanți, legume... după cum preferați.
POFTĂ BUNĂ!
Găsiți acum rețetele voastre preferate și în cartea noastră Top 50 rețete Pas cu Pas, prima carte din România cu rețete prezentate detaliat cu POZE pe PAȘI, un adevărat ghid vizual simplu de urmat în timpul procesului de gătire.
Cartea se găsește în librăriile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.