In acest weekend am vrut sa ies cu familia la picnic, dar vremea de afara mi-a stricat planurile.
Ce poti face cand afara ploua si e urat? Simplu! Aduc picnic-ul acasa! Si cum altfel decat in bucataria ta.
Asa ca am preparat acasa frigarui cu legume.
Delicioase si sanatoase!
Ceapa si ardeiul se taie cubulete.
Taiem si carnea in cubulete potrivite.
Carnea o punem intr-un bol o condimentam si adaugam usturoiul tocat marunt.
Adaugam si ceapa cu ardeiul si le amestecam pe toate bine. Punem capul la bol si lasam peste noapte in frigider la marinat.
A doua zi scoatem carnea din frigider si incepem sa o punem pe betisoarele de frigarui.
Tot acum adaugam si dovlecelul taiat rondele.
Se aseaza pe gratar, (binenteles eu am facut acasa, din cauza timpului, care mi-a stricat planurile ) si le frigem pe toate partile.
Recomand cand se fac acasa sa se lase putin mai mult pe gratar.
De preferabil este carnea de pui se face mai bine si mai repede.
Se serveste alaturi de garnitura preferata: piure de cartofi, cartofi prajiti, legume si salata.
Pofta Buna!
Gasiti acum retetele voastre preferate si in cartea noastra Top 50 retete Pas cu Pas, prima carte din Romania cu retete prezentate detaliat cu POZE pe PASI, un adevarat ghid vizual simplu de urmarit in timpul procesului de gatire.
Cartea se gaseste in libariile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.