În acest weekend am vrut să ies cu familia la picnic, dar vremea de afară mi-a stricat planurile.
Ce poți face când afară plouă și e urât? Simplu! Aduci picnic-ul acasă! Și cum altfel decât în bucătăria ta.
Așa că am preparat acasă frigărui cu legume.
Delicioase și sănătoase!
Ceapa și ardeiul se taie cubulețe.
Tăiem și carnea în cubulețe potrivite.
Carnea o punem într-un bol, o condimentăm și adăugăm usturoiul tocat mărunt.
Adăugăm și ceapa cu ardeiul și le amestecăm pe toate bine. Punem căpăcelul la bol și lăsăm peste noapte în frigider la marinat.
A doua zi scoatem carnea din frigider și începem să o punem pe bețișoarele de frigărui.
Tot acum adăugăm și dovlecelul tăiat rondele.
Se așază pe grătar, (bineînțeles eu am făcut acasă, din cauza timpului, care mi-a stricat planurile) și le frigem pe toate părțile.
Recomand când se fac acasă să se lase puțin mai mult pe grătar.
De preferabil este carnea de pui se face mai bine și mai repede.
Se servește alături de garnitura preferată: piure de cartofi, cartofi prăjiți, legume și salată.
Poftă Bună!
Găsiți acum rețetele voastre preferate și în cartea noastră Top 50 rețete Pas cu Pas, prima carte din România cu rețete prezentate detaliat cu POZE pe PAȘI, un adevărat ghid vizual simplu de urmat în timpul procesului de gătire.
Cartea se găsește în librăriile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.