O rețetă simplă de omletă dedicată în special debutanților în ale bucătăriei.
Ciupercile se curăță de coajă, se spală și feliate se pun la prăjit în 2 linguri de ulei
Ouăle se bat bine împreună cu muștarul
Adăugăm cașul ras pe răzătoarea mare.
Adăugăm și șunca de pui tăiată felii subțiri și apoi cuburi mici.
Condimentăm cu sare și piper alb după gust.
Turnăm aluatul obținut peste șunca topită în ulei. Nu vă speriați dacă prin topirea cașului gras de oaie, omleta "se rupe". Este normal!
Când omleta începe să se rumenească la margini tăiați omleta cu paleta de lemn în patru și întoarceți pe rând fiecare parte. După ce ați întors-o lăsați-o un minut și apoi închideți focul. După 2-3 minute puteți să o mutați în farfurie și să o serviți.
Găsiți acum rețetele voastre preferate și în cartea noastră Top 50 rețete Pas cu Pas, prima carte din România cu rețete prezentate detaliat cu POZE pe PAȘI, un adevărat ghid vizual simplu de urmat în timpul procesului de gătire.
Cartea se găsește în librăriile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.