O reteta preparata special pentru fetita mea, iubitoare de capsuni!
Capsunele se spala, se curata de codite si se lasa la uscat.
Capsunile se pun in borcane sau sticle mici acoperind jumatate de sticla/ borcan. Dupa ce am pus capsunile adaugam cate 2 linguri de zahar si apa pana umplem sticla.
Punem sticlele intr-un vas in care am asezat pe fund un prosop de bumbac. Punem apa pana la gatul sticlei si dam la foc mediu timp de 20 de minute.
Dupa ce inchidem focul lasam sticlele in apa timp de 10-12 ore pentru a se raci complet.
Fructele se inmoaie destul de mult, insa sucul este deosebit de aromat.
Gasiti acum retetele voastre preferate si in cartea noastra Top 50 retete Pas cu Pas, prima carte din Romania cu retete prezentate detaliat cu POZE pe PASI, un adevarat ghid vizual simplu de urmarit in timpul procesului de gatire.
Cartea se gaseste in libariile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.