M-am hotărât să nu mai cumpăr biscuiți pentru micul dejun, ci să-i fac chiar eu acasă... pentru că cei cumpărați conțin atâția conservanți, E-uri și cine mai știe ce... Așa că am început să caut rețete care să îmi placă... și am găsit... și în plus și economici și buni
Se pregătesc ingredientele.
Se amestecă toate ingredientele și se frământă până se obține un aluat compact.
Apoi se întinde o foaie groasă de 1 cm și se taie cu o formă biscuiții care îi așezăm în tava de la cuptor tapetată cu hârtie pentru copt. Se introduc în cuptorul preîncălzit la 180° pentru 10 minute.
Când sunt ușor rumeniți, biscuiții se scot și se pudrează cu zahăr pudră.
Și mi-am servit cafeaua cu niște biscuiți delicioși...
Poftă Bună!
Găsiți acum rețetele voastre preferate și în cartea noastră Top 50 rețete Pas cu Pas, prima carte din România cu rețete prezentate detaliat cu POZE pe PAȘI, un adevărat ghid vizual simplu de urmat în timpul procesului de gătire.
Cartea se găsește în librăriile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.