Ingrediente
●
Anghinare
4 buc
100 gr dupa ce sau calit
●
Ceapa
2 buc
100gr. calita
●
Faina de porumb fina
1 lingura
●
Sare,piper,cimbru
1 lingurita
dupa gust
●
Ulei de masline
3 linguri
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Cum anghinarea trebuie curatata si preparata repede sa nu se innegreasca incepem cu ea. Curatam toate frunzele exterioare [sa ramana doar mijlocul], taiem coada si varful si frecam pe unde am taiat cu o jumatate de lamaie. Punem in apa rece cu suc de lamaie.
Pas 2
Taiem fiecare inima de anghinare in feluite si calim in tigaie cu 2 linguri de ulei si un catel de usturoi.
Ceapa se taie solzisori si se caleste, dupa ce s-a calit se sareaza.
Pas 3
Tava sau vasul pt. cuptor se unge bine cu ulei. Batem ouale cu mixerul, adaugam faina si condimentele. Incorporam ceapa si anghinarea. Amestecam bine totul [ eu am pus si frunza de patrunjel].
Pas 4
Incalzim tava un pic sa nu fie rece si turman compozitia, punem la cuptor 40 minute [depinde de cuptor].
Pas 5
Cand este gata coapta o scoatem din cuptor si lasam cateva minute apoi o rasturnam pe o farfurie.
Pas 6
Si gata omleta noastra, alaturi de o salata super buna.
Apropo de salata verde, mie imi place sa fie uscata si tare si atunci mi=am cumparat un bol pt.uscat salata si sunt tare multumita de el, doar ca nu prea e de calitate. Ma gandeam ca poate au si cei de la TUPPERWARE. Produsele lor sunt foarte de calitate si m-ar fi interesat.
Pas 7
Acesta este bolul are un fel de strecuratoare in care se pune salata, iar capacul are un inel de care se invarte si roteste sita iar apa ramane in bol.
Cantitate:
500 g
Timp de preparare:
15 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
45 min
Data publicarii: