O rețetă delicioasă pentru cină!
Pregătim ingredientele.
Facem compoziția de clătite din 3 ouă, lapte și făină.
Pregătim umplutura din 2 ouă, brânză rasă, parmezan și o lingură de brânză de burduf - am găsit prin frigider.
Umplem clătitele și le rulăm frumos.
Le așezăm într-un vas pentru cuptor, uns în prealabil cu unt sau margarină și dăm la cuptor pentru 10 minute la foc mediu.
Facem un dressing dintr-o lingură de smântână și un ou. Scoatem tava după 10 minute și turnăm peste clătite. Mai dăm la cuptor până se rumenesc.
Când s-au rumenit frumos, scoatem tava și adăugăm cașcavalul ras.
Mai lăsăm la cuptor până se rumenește cașcavalul.
Se servesc calde!
Poftă bună!
Găsiți acum rețetele voastre preferate și în cartea noastră Top 50 rețete Pas cu Pas, prima carte din România cu rețete prezentate detaliat cu POZE pe PAȘI, un adevărat ghid vizual simplu de urmat în timpul procesului de gătire.
Cartea se găsește în librăriile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.