Ingrediente
●
Sare,piper, oregano, busuioc
1 lingurita
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Vinetele si ardeiul rosu se ung cu un pic de ulei si sare si se pun la cuptor la copt. Daca folositi negre sa fie mai micute si eventual daca au multi samburi nu se pune partea din mijloc.
Pas 2
Ceapa se curata, se taie si se caleste cu doua linguri de ulei, cand este gata se sareaza.
Dupa ce sau copt vinetele si ardeii se curata, se lasa la scurs si se rup fasii. Se condimenteaza.
Pas 3
Se intinde aluatul in tava, unsa si tapetata cu hartie de copt. Se unge aluatul cu sosul de rosii amestecat cu oregano si busuioc.
Pas 4
Peste se pune un strat de ceapa calita si scursa de lichid.
Pas 5
Peste ceapa se pune un strat de vinete fasii [cantitatea este la alegerea voastra la toate ingredientele].
Pas 6
Si peste vinete un alt strat de ardei [toate sa fie bine scurse de lichidul pe care il lasa], ca altfel se prea inmoaie aluatul. Se coace.
Pas 7
La final cand este aproape coapta se presara senitele de pin.
Cantitate:
600 g
Timp de preparare:
10 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
30 min
Data publicarii: