Ciorba de perisoare

reteta postata de

Este ciorba noastra preferata! Usor de facut si foarte satioasa!

Ingrediente
Oase graf(vita/porc)
1 buc
o caserola
Carne tocata de porc
250 g
Morcovi
2 buc
Ceapa
2 buc
Pastarnac
1 buc
Cartofi
4 buc
Radacina de telina
1 buc
Bors acru
200 ml
Verdeata (marar, patrunjel)
1 buc
Oua
2 buc
Pasta de tomate
3 linguri
Pasi de urmat
Pas 1

Pregatim ingredientele.

Din poza lipsesc oasele graf, pentru ca sotul meu le-a pus la fiert pana sa ajung eu in bucatarie.

Ciorba de perisoare - Pas 1
Pas 2

Facem compozitia de perisoare cat se fierb bine oasele. Tocam o ceapa, punem un ou, verdeata, o lingura de pasta de tomate, sare si pier dupa gust. Amestecam bine si formam perisoarele.

Ciorba de perisoare - Pas 2
Pas 3

Pregatim zarzavatul pentru ciorba. Tocam ceapa, morcovul si pastarnacul. Telina eu o rad pe razatoarea mica. Cartoful il punem spre sfarsit taiat cubulete.


Ciorba de perisoare - Pas 3
Pas 4

Dupa ce au fiert oasele , adaugam perisoarele.

Dupa primul clocot adaugam toate legumele in afara de cartofi.

Ciorba de perisoare - Pas 4
Pas 5

Cand perisoarele se ridica la suprafata inseaman ca sunt fierte si adaugam cartofii si pasta de tomate.


Ciorba de perisoare - Pas 5
Pas 6

Pregatim verdeata si batem un ou ca sa dregem ciorba - optional.


Ciorba de perisoare - Pas 6
Pas 7

Dupa ce s-au fiert cartofii bine adaugam oul si amestecam cu furculita.


Ciorba de perisoare - Pas 7
Pas 8

Adaugam borsul si verdeata.

Se serveste cu smantana!

Pofta mare!

Ciorba de perisoare - Pas 8

Gasiti acum retetele voastre preferate si in cartea noastra Top 50 retete Pas cu Pas, prima carte din Romania cu retete prezentate detaliat cu POZE pe PASI, un adevarat ghid vizual simplu de urmarit in timpul procesului de gatire.

Cartea se gaseste in libariile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.

Click aici!

Cantitate: 3 l ()
Timp de preparare:
90 min
Dificultate: mediu
Timp total de pregatire: 20 min