Este ciorba noastra preferata! Usor de facut si foarte satioasa!
Pregatim ingredientele.
Din poza lipsesc oasele graf, pentru ca sotul meu le-a pus la fiert pana sa ajung eu in bucatarie.
Facem compozitia de perisoare cat se fierb bine oasele. Tocam o ceapa, punem un ou, verdeata, o lingura de pasta de tomate, sare si pier dupa gust. Amestecam bine si formam perisoarele.
Pregatim zarzavatul pentru ciorba. Tocam ceapa, morcovul si pastarnacul. Telina eu o rad pe razatoarea mica. Cartoful il punem spre sfarsit taiat cubulete.
Dupa ce au fiert oasele , adaugam perisoarele.
Dupa primul clocot adaugam toate legumele in afara de cartofi.
Cand perisoarele se ridica la suprafata inseaman ca sunt fierte si adaugam cartofii si pasta de tomate.
Pregatim verdeata si batem un ou ca sa dregem ciorba - optional.
Dupa ce s-au fiert cartofii bine adaugam oul si amestecam cu furculita.
Adaugam borsul si verdeata.
Se serveste cu smantana!
Pofta mare!
Gasiti acum retetele voastre preferate si in cartea noastra Top 50 retete Pas cu Pas, prima carte din Romania cu retete prezentate detaliat cu POZE pe PASI, un adevarat ghid vizual simplu de urmarit in timpul procesului de gatire.
Cartea se gaseste in libariile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.