O tocăniță de pui de la bunica, în care pot spune că e absolut delicioasă. Este printre cele mai delicioase tocănițe care le prepar.
Recomand să încercați și voi!
Pregătim ingredientele.
Pieptul de pui se spală, se toacă cubulețe și se călește în uleiul de măsline, până își schimbă culoarea.
Tocăm mărunt legumele.
Adăugăm legumele după ce s-a călit pieptul de pui și lăsăm capacul acoperit la foc mediu pentru 5 min.
Se adaugă sucul de roșii și o ceașcă de apă.
Punem din nou capacul și lăsăm pentru 30-40, până când s-au fiert legumele și puiul.
La sfârșit se condimentează și se presară pătrunjel verde.
Tocănița se servește caldă alături de mămăliguță și murături!
Poftă Bună!!!
Găsiți acum rețetele voastre preferate și în cartea noastră Top 50 rețete Pas cu Pas, prima carte din România cu rețete prezentate detaliat cu POZE pe PAȘI, un adevărat ghid vizual simplu de urmat în timpul procesului de gătire.
Cartea se găsește în librăriile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.