O varianta usoara de a gati crapul la cuptor impreuna cu legumele, fara a face miros de prajeala de peste in casa!
Morcovul, ceapa si cartofii se taie felii subtiri, se aseaza in doua straturi intr-un vas termorezistent cu ulei si se presara cu condimente. Ultimul strat este format din felii subtiri de mere. Se da la cuptor la foc mwdiu impreuna cu 50 ml de apa pentru 30 de minute.
Dupa 30 de minute, fara a mesteca legumele asezam pestele peste legume.
Acoeprim vasul cu folie de aluminiu sau capac si dam la cuptor pentru 15 minute. Dupa acest timp scoatem capacul sau folia si lasam inca 5 minute sa se rumeneasca.
Daca dorim pestele mai prajit putem sa luam capacul mai devreme.
Servim cald cu mamaliguta!
Gasiti acum retetele voastre preferate si in cartea noastra Top 50 retete Pas cu Pas, prima carte din Romania cu retete prezentate detaliat cu POZE pe PASI, un adevarat ghid vizual simplu de urmarit in timpul procesului de gatire.
Cartea se gaseste in libariile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.