Un aperitiv f. usor de facut si chiar daca este prajita ceapa, comparind cu chipsurile cred ca este mai putin daunator. Ceapa ramane crocanta dar nu mai este iute si sunt bune si calde si reci.
Ceapa se curata si se taie rondele.Se desface usor fiecare inel sa nu se rupa.
Faina se amesteca cu doua linguri de apa foarte rece, se pune oul, sarea si piperul si se amesteca bine. Nu se pune sare pe ceapa pt. ca se inmoaie. Se pun pe rand inele de ceapa in compozitia cu ou.
...si se prajesc in uleiul incalzit bine. Nu se pun multe deodata in ulei sa nu se atinga intre ele. Se prajesc pe ambele parti si se scot pe hartie de bucatarie, scurse bine de ulei. Atentie ca se prajesc foarte repede, eu am avut ajutorul meu de nadejde care ma ajutat.
Gasiti acum retetele voastre preferate si in cartea noastra Top 50 retete Pas cu Pas, prima carte din Romania cu retete prezentate detaliat cu POZE pe PASI, un adevarat ghid vizual simplu de urmarit in timpul procesului de gatire.
Cartea se gaseste in libariile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.