Un preparat care poate fi servit rece ca aperitiv dar și cald. La fel de bune sunt la cuptor, fără să le mai prăjim și așa au mai puține calorii și este și mai simplu de făcut.
Pregătim ingredientele. Fileurile de piept de pui (sau de curcan) se bat un pic dacă nu sunt tăiate foarte subțiri și se condimentează cu sare și piper. Ardeiul și morcovul se taie bastonașe. Cașcavalul puteți să-l puneți și felii (eu l-am tăiat la fel ca ardeii).
Pe fiecare bucată de piept de pui se pune o felie de jambon, câte două bucăți de ardei, cașcaval și morcov. În mijloc punem oul de prepeliță fiert și rulăm cu grijă și marginile le băgăm în interior. Pudrăm cu un pic de curry pe exterior.
Dăm prin făină și apoi prin ou fiecare rulou, cu grijă să nu se desfacă ...
... și le prăjim în uleiul încâlzit în prealabil. Le scoatem pe hârtie de bucătărie.
Se pot consuma așa calde cu piure de cartofi și compot de piersici (este mâncarea preferată a fiicei mele).
Găsiți acum rețetele voastre preferate și în cartea noastră Top 50 rețete Pas cu Pas, prima carte din România cu rețete prezentate detaliat cu POZE pe PAȘI, un adevărat ghid vizual simplu de urmat în timpul procesului de gătire.
Cartea se găsește în librăriile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.