Un preparat care poate fi servit rece ca aperitiv dar si cald. La fel de bune sunt la cuptor, fara sa le mai prajim si asa au mai putine calorii si este si mai simplu de facut.
Pregatim ingredientele. Fileurile de piept de pui (sau de curcan) se bat un pic daca nu sunt taiate foarte subtiri si se condimenteaza cu sare si piper. Ardeiul si morcovul se taie bastonase. Cascavalul puteti sa-l puneti si felii (eu l-am taiat la fel ca ardeii).
Pe fiecare bucata de piept de pui se pune o felie de jambon, cate doua bucati de ardei, cascaval si morcov. In mijloc punem oul de prepelita fiert si rulam cu grija si marginile le bagam in interior. Pudram cu un pic de curry pe exterior.
Dam prin faina si apoi prin ou fiecare rulou, cu grija sa nu se desfaca ...
... si le prajim in uleiul incalzit in prealabil. Le scoatem pe hartie de bucatarie.
Se pot consuma asa calde cu pireu de cartofi si compot de piersici ( este mancarea preferata a fiicei mele).
Gasiti acum retetele voastre preferate si in cartea noastra Top 50 retete Pas cu Pas, prima carte din Romania cu retete prezentate detaliat cu POZE pe PASI, un adevarat ghid vizual simplu de urmarit in timpul procesului de gatire.
Cartea se gaseste in libariile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.