Tarta de caise

A
Tarta de caise

O tarta pufoasa si aromata pe placul tuturor!

Ingrediente

Zahar
150 g
Oua
3 g
Faina alba
350 g
Lapte de vaca
150 ml
Ulei
100 ml
Praf de copt
1 buc
Suc de lamaie
1 lingurita
Caise proaspete
500 g

Pasi de urmat

Pas 1

Se scot samburii caiselor si se taie felii de maxim 2 cm.

Tarta de caise - Pas 1
Pas 2

Galbenusurile se bat spuma cu zaharul. Incorporam treptat uleiul, laptele si praful de copt stins in zeama de lamaie.

Tarta de caise - Pas 2
Pas 3

Adaugam treptat faina si la final albusurile batute spuma.


Tarta de caise - Pas 3
Pas 4

Intr-o tava mare de cuptor punem aluatul si asezam feliile de caise.

Tarta de caise - Pas 4
Pas 5

Punem la cuptor la foc mediu timp de 20-25 de minute. dupa ce s-a racit o taiem in tava si o scoatem pentru servire felii.


Tarta de caise - Pas 5

Gasiti acum retetele voastre preferate si in cartea noastra Top 50 retete Pas cu Pas, prima carte din Romania cu retete prezentate detaliat cu POZE pe PASI, un adevarat ghid vizual simplu de urmarit in timpul procesului de gatire.

Cartea se gaseste in libariile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.

Click aici!

Cantitate: 10 buc (portii)
Timp de preparare: 60 min
Dificultate: mediu
Timp total de pregatire: 80 min
Data publicarii:
Colectii: Dulciuri

Vrei sa primesti retetele noi pe email?

Comentarii

Nici un comentariu pana acum. Posteaza tu primul comentariu !