O tartă pufoasă și aromată pe placul tuturor!
Se scot sâmburii caiselor și se taie felii de maxim 2 cm.
Gălbenușurile se bat spumă cu zahărul. Incorporăm treptat uleiul, laptele și praful de copt stins în zeama de lămâie.
Adăugăm treptat făina și la final albușurile bătute spumă.
Într-o tavă mare de cuptor punem aluatul și așezăm feliile de caise.
Punem la cuptor la foc mediu timp de 20-25 de minute. După ce s-a răcit o tăiem în tavă și o scoatem pentru servire felii.
Găsiți acum rețetele voastre preferate și în cartea noastră Top 50 rețete Pas cu Pas, prima carte din România cu rețete prezentate detaliat cu POZE pe PAȘI, un adevărat ghid vizual simplu de urmat în timpul procesului de gătire.
Cartea se găsește în librăriile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.