Aceasta reteta o pregatesc vara cu ardeii proaspeti si iarna cu ardeii congelati. Daca ai preparat-o odata cu siguranta o vei face si a doua oara!
Ardeii se coc pe jar si se curata de coaja.
Se taie felii de 20-30 cm si se pun la prajit in 50 ml de ulei.
Amestecam smantana cu faina alba si punem peste ardei.
Mestecam continuu pana se leaga faina. Adaugam sarea, piperul si patrunjelul. Mestecam bine si lasam sa se odihneasca cu capac deasupra timp de 5-10 minute.
Servim calzi cu mamaliguta!
Gasiti acum retetele voastre preferate si in cartea noastra Top 50 retete Pas cu Pas, prima carte din Romania cu retete prezentate detaliat cu POZE pe PASI, un adevarat ghid vizual simplu de urmarit in timpul procesului de gatire.
Cartea se gaseste in libariile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.