Pregătesc cu drag această rețetă duminica, având în același timp și carne și legume!
Pieptul de pui se spală și se taie cuburi mari.
Într-un vas yena termorezistent cu capac punem straturi: cartofii felii, morcov felii, piept, usturoi.
După ce condimentăm adăugăm ultimul strat de cartofi. Adăugăm la final 100-150 ml apă și punem la cuptor la foc mediu până se fac legumele. Dacă doriți mai rumenit, lăsați ultimele 15 minute vasul fără capac.
Scoatem din tavă fierbinți și așezăm tot pe straturi. Ultimul strat va fi format din cașcavalul ras. Când se topește cașcavalul se poate servi.
Găsiți acum rețetele voastre preferate și în cartea noastră Top 50 rețete Pas cu Pas, prima carte din România cu rețete prezentate detaliat cu POZE pe PAȘI, un adevărat ghid vizual simplu de urmat în timpul procesului de gătire.
Cartea se găsește în librăriile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.