O varianta moderna, simpla de a prepara un desert rapid si hranitor.
Desfacem plicurile de budinca si le amestecam cu zaharul intr-un bol.
In acest timp punem 900 ml lapte la incalzit.
Peste praful de budinca adaugam treptat restul de 100 ml de lapte si amestecam cu lingura pana se omogenizeaza compozitia.
Adaugam budinca topita peste laptele cald si amestecam continuu cu o lingura de lemn pana se leaga bine.
In boluri mici asezam un strat de budinca, unul de biscuiti, unul de dulceata, unul de budinca si deasupra decoram cu dulceata.
Lasam sa se racoreasca si servim dupa 3-4 ore. Daca lasam mai mult timp biscuitii se vor topi si se vor amesteca aromele de vanilie si cirese.
Gasiti acum retetele voastre preferate si in cartea noastra Top 50 retete Pas cu Pas, prima carte din Romania cu retete prezentate detaliat cu POZE pe PASI, un adevarat ghid vizual simplu de urmarit in timpul procesului de gatire.
Cartea se gaseste in libariile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.