O variantă modernă, simplă de a prepara un desert rapid și hrănitor.
Desfacem plicurile de budincă și le amestecăm cu zahărul într-un bol.
În acest timp punem 900 ml lapte la încălzit.
Peste praful de budincă adăugăm treptat restul de 100 ml de lapte și amestecăm cu lingura până se omogenizează compoziția.
Adăugăm budinca topită peste laptele cald și amestecăm continuu cu o lingură de lemn până se leagă bine.
În boluri mici așezăm un strat de budincă, unul de biscuiți, unul de dulceață, unul de budincă și deasupra decorăm cu dulceață.
Lăsăm să se răcorească și servim după 3-4 ore. Dacă lăsăm mai mult timp biscuiții se vor topi și se vor amesteca aromele de vanilie și cireșe.
Găsiți acum rețetele voastre preferate și în cartea noastră Top 50 rețete Pas cu Pas, prima carte din România cu rețete prezentate detaliat cu POZE pe PAȘI, un adevărat ghid vizual simplu de urmat în timpul procesului de gătire.
Cartea se găsește în librăriile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.