O ciorbica dulce si buna pentru copilasi si oameni mari!
Pulpele se spala bine si se pun la fiert.
Eu folosesc oala sub presiune pentru a micsora timpul fierberii si a evita aburii din bucatari. Las sa fiarba pana ce iau spuma si apoi pun capacul sub presiune.
Pulpele sunt fierte cand carnea se desprinde de pe os.
Adaugam ceapa si ardeiul taiate si celelalte legume rase.
Duap 5 minute adaugam orezul si lasam sa fiarba inca 15 minute. Dupa acest timp adaugam sucul de rosii incalzit si potrivim gustul de sare.
La final punem patrunjel si leustean taiat marunt si acoperim cu capacul.
Alegem carnita de pe os si servim calda!
Pofta buna!
Gasiti acum retetele voastre preferate si in cartea noastra Top 50 retete Pas cu Pas, prima carte din Romania cu retete prezentate detaliat cu POZE pe PASI, un adevarat ghid vizual simplu de urmarit in timpul procesului de gatire.
Cartea se gaseste in libariile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.