O ciorbică dulce și bună pentru copilași și oameni mari!
Pulpele se spală bine și se pun la fiert.
Eu folosesc oală sub presiune pentru a micșora timpul fierberii și a evita aburii din bucătărie. Las să fiarbă până ce iau spuma și apoi pun capacul sub presiune.
Pulpele sunt fierte când carnea se desprinde de pe os.
Adăugăm ceapa și ardeiul tăiate și celelalte legume rase.
După 5 minute adăugăm orezul și lăsăm să fiarbă încă 15 minute. După acest timp adăugăm sucul de roșii încălzit și potrivim gustul de sare.
La final punem pătrunjel și leuștean tăiat mărunt și acoperim cu capacul.
Alegem cărnița de pe os și servim caldă!
Poftă bună!
Găsiți acum rețetele voastre preferate și în cartea noastră Top 50 rețete Pas cu Pas, prima carte din România cu rețete prezentate detaliat cu POZE pe PAȘI, un adevărat ghid vizual simplu de urmat în timpul procesului de gătire.
Cartea se găsește în librăriile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.