Afrodisiaca țelină și exoticele portocale fac o combinație mortală.
Țelina se curăță, se spală și se taie în baghete subțiri.
Portocalele se curăță și se taie felii, apoi baghete și se amestecă cu țelina.
Separat, într-un vas, se amestecă frunzele de salată (eu nu am pus, nu-mi place salata), ceapa verde tăiată rondele, usturoiul feliat și roșiile tăiate sferturi (dacă ați luat roșii simple, le tăiați în bucăți mai mari).
Legumele și salata din vas se condimentează și se stropesc cu oțet, apoi se adaugă țelina cu portocale, se amestecă și se unge cu ulei.
Bon appetit!
Găsiți acum rețetele voastre preferate și în cartea noastră Top 50 rețete Pas cu Pas, prima carte din România cu rețete prezentate detaliat cu POZE pe PAȘI, un adevărat ghid vizual simplu de urmat în timpul procesului de gătire.
Cartea se găsește în librăriile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.