Afrodisiaca telina si exoticele portocale fac o combinatie mortala.
Telina se curata, se spala si se taie in baghete subtiri.
Portocalele se curata si se taie felii, apoi baghete si se amesteca cu telina.
Separat, intr-un vas, se amesteca frunzele de salata (eu nu am pus, nu-mi place salata), ceapa verde taiata rondele, usturoiul feliat si rosiile taiate sferturi (daca ati luat rosii simple, le taiati in bucati mai mari).
Legumele si salata din vas se condimenteaza si se stropesc cu otet, apoi se adauga telina cu portocale, se amesteca si se unge cu ulei.
Bon appetit!
Gasiti acum retetele voastre preferate si in cartea noastra Top 50 retete Pas cu Pas, prima carte din Romania cu retete prezentate detaliat cu POZE pe PASI, un adevarat ghid vizual simplu de urmarit in timpul procesului de gatire.
Cartea se gaseste in libariile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.