M-am plictisit de tot felul de floricele, gen floricele cu bacon sau sare și am hotărât să fac ceva mai deosebit. S-au primit niște aricei haioși și foarte delicioși:)
Într-un vas se înfierbântă uleiul, se pune porumbul, se acoperă vasul și se fac floricelele, apoi jumătate din ele se sfărâmă sau se taie bucățele
Ciocolata menaj se rupe în bucăți mai mici sau se rade, apoi se topește la bain-marie, iar când este topită complet, se încorporează untul și coniacul.
Floricelele sfărâmate se amestecă în compoziția de ciocolată și se lasă la răcit (să nu țineți prea mult, că după aia nu o să vă iasă bine bulgărașii).
Cu o lingură, se porționează și se formează niște mingiute care se ung cu miere.
Fiecare mingiută se tăvălește prin floricelele întregi și se presează manual a le îmbrăca.
Să aveți poftă!
Găsiți acum rețetele voastre preferate și în cartea noastră Top 50 rețete Pas cu Pas, prima carte din România cu rețete prezentate detaliat cu POZE pe PAȘI, un adevărat ghid vizual simplu de urmat în timpul procesului de gătire.
Cartea se găsește în librăriile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.