M-am plictisit de tot felu de floricele, gen floricele cu bacon sau sare si am hotarat sa fac ceva mai deosebit. Sau primit niste aricei haiosi si foarte deliciosi:)
Intr-un vas se infierbanta uleiul, se pune porumbul, se acopera vasul si se fac floricelele, apoi jumatate din ele se sfarama sau se taie bucatele
Ciocolata menaj se rupe in bucati mai mici sau se rade, apoi se topeste la bain-marie, iar cand este topita complet, se incorporeaza untul si cognac-ul.
Floricelele sfaramate se amesteca in compozitia de ciocolata si se lasa la racit (sa nu tineti prea mult, ca dupa aia nu o sa va iasa bine bulgarasii).
Cu o lingura, se portioneaza si se formeaza niste mingiute care se ung cu miere.
Fiecare mingiuta se tavaleste prin floricelele intregi si se preseaza manual a le imbraca.
Sa aveti pofta!
Gasiti acum retetele voastre preferate si in cartea noastra Top 50 retete Pas cu Pas, prima carte din Romania cu retete prezentate detaliat cu POZE pe PASI, un adevarat ghid vizual simplu de urmarit in timpul procesului de gatire.
Cartea se gaseste in libariile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.