Budinca cu branza dulce si gem

reteta postata de

Putina fantezie si micul dejun se transforma in ceva mai deosebit.

Ingrediente
Branza dulce de vaci
400 g
Gris
3 linguri
Oua
3 buc
Gem
100 g
Sa nu fie prea lichid
Zahar
3 linguri
Se pune dupa gust
Unt
20 g
Pasi de urmat
Pas 1

Intr-un bol se amesteca branza de vaci, zaharul, grisul si ouale.

Budinca cu branza dulce si gem - Pas 1
Pas 2

Vasul termorezistent se unge cu unt sau se pune foaia de copt in el.


Budinca cu branza dulce si gem - Pas 2
Pas 3

Se pune in vas un strat de branza, apoi un strat de gem si iar un strat de branza. (Eu am facut 5 straturi, 3 de branza si 2 de gem). Ultimul strat sa fie de branza.

Budinca cu branza dulce si gem - Pas 3
Pas 4

Se tine la cuptor 40-50 min. la 180*C.

Se serveste calda, cu smantana.

 

Pofta buna!

Budinca cu branza dulce si gem - Pas 4

Gasiti acum retetele voastre preferate si in cartea noastra Top 50 retete Pas cu Pas, prima carte din Romania cu retete prezentate detaliat cu POZE pe PASI, un adevarat ghid vizual simplu de urmarit in timpul procesului de gatire.

Cartea se gaseste in libariile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.

Click aici!

Cantitate: 500 g (5-6 portii)
Timp de preparare:
15 min
Dificultate: usor
Timp total de pregatire: 50 min