Ingrediente
●
Ciuperci champinion
600 g
●
Ceapa verde
1 buc
O legatura
●
Marar verde
1 buc
1/2 legatura
●
Sare,piper
22 g
Dupa gust
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Ciupercile se spala, li se indeparteaza piciorusele, avand grija ca palarioarele sa ramana intacte.
Pas 2
Ceapa se curata, se spala si se toaca marunt impreuna cu piciorusele ciupercilor, dupa care se innabusa cu unt intr-un vas pe flacara mica, apoi se lasa sa se raceasca.
Pas 3
Dupa ce s-a racit, compozitia se amesteca cu ouale, branza de vaci si mararul, apoi se condimenteaza.
Pas 4
Ciupercile se umplu cu aceasta compozitie, iar apoi se introduc la cuptor pentru gratinare. (Tineti aproximativ 15min. la 190-200*C)
Pas 5
Pentru un aspect si gust mai placut, se poate pune cascaval ras pe deasupra, inainte de a se introduce in cuptor.
Pofta buna!
Cantitate:
400 g
(4 portii)
Timp de preparare:
10 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
40 min
Data publicarii:
Nota:
5 (1 voturi)