Paștele se apropie așa că am preparat de curând drob din carne tocată de vițel cu ciuperci.
Recomand celor care nu le place carnea de miel, și nu mănâncă drob de miel, poate încerca cu încredere acest drob.
Se pune ceapa la călit în nuca de unt și puțin ulei.
După ce s-a înmuiat ceapa se adaugă ciupercile tocate și se lasă la călit până ce va scădea apa lăsată de ele.
După ce s-au călit se lasă să se răcească și apoi se amestecă cu carnea tocată, verdeața tocată mărunt, ouăle proaspete, usturoiul pisat, sare și piper după gust.
Compoziția se amestecă bine și se pune un strat de carne apoi așezați ouăle fierte în rând și apoi le acoperiți cu carnea rămasă într-o tavă de cozonac sau oricare tavă unsă cu ulei sau puteți pune hârtie de copt și se dă la cuptor la 180 grade pentru aprox. 40-45 min max.
Când s-a rumenit deasupra, o scoateți și lăsați la răcit!
Se taie când s-a răcit complet.
Se servește rece!
Poftă Bună!
Găsiți acum rețetele voastre preferate și în cartea noastră Top 50 rețete Pas cu Pas, prima carte din România cu rețete prezentate detaliat cu POZE pe PAȘI, un adevărat ghid vizual simplu de urmat în timpul procesului de gătire.
Cartea se găsește în librăriile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.