Soțul meu este înnebunit după rețeta aceasta și m-am gândit să vi-o împărtășesc și vouă.
Pregătim ingredientele.
Curățăm peștele, îl porționăm și îl dăm prin făină.
Punem o tigaie pe foc, adăugăm ulei și lăsăm să se încinsă bine. Adăugăm bucățile de pește și le prăjim bine.
Separat, într-o cratiță, adăugăm toate condimentele și câteva linguri de ulei din tigaia în care am prăjit peștele și punem pe foc câteva minute.
Adăugăm pastă de tomate și un pahar sau două de apă călduță. În funcție de cât de gros dorim sosul.
Lăsăm să dea într-un clocot.
Adăugăm peștele și îl lăsăm la foc mic 10 minute.
Servim cald!
Găsiți acum rețetele voastre preferate și în cartea noastră Top 50 rețete Pas cu Pas, prima carte din România cu rețete prezentate detaliat cu POZE pe PAȘI, un adevărat ghid vizual simplu de urmat în timpul procesului de gătire.
Cartea se găsește în librăriile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.