Sotul meu este innebunit dupa reteta aceasta si m-am gandit sa vi-o impartasesc si voua.
Pregatim ingredientele.
Curatam pestele, il portionam si il dam prin faina.
Punem o tigaie pe foc, adaugam ulei si lasam sa se incinga bine. Adaugam bucatile de peste si le prajim bine.
Separat, intr-o cratita, adaugam toate condimentele si cateva linguri de ulei din tigaia in care am prajit pestele si punem pe foc cateva minute.
Adaugam pasta de tomate si un pahar sau doua de apa calduta.In functie de cat de gros dorim sosul.
Lasam sa dea intr-un clocot.
Adaugam pestele si il lasam la foc mic 10 minute.
Servim cald!
Gasiti acum retetele voastre preferate si in cartea noastra Top 50 retete Pas cu Pas, prima carte din Romania cu retete prezentate detaliat cu POZE pe PASI, un adevarat ghid vizual simplu de urmarit in timpul procesului de gatire.
Cartea se gaseste in libariile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.