Astazi am facut o tarta cu ciuperci bacon, care nici bine nu am scos-o din cuptor, ca asa de repede s-a "epuizat".
Usor si rapid de preparat cu un gust delicios!
Va recomand cu mare drag!
Punem la calit in 2 linguri de masline ceapa tocata marunt.
Se adauga si ciupercile taiate feliute si se lasa la calit pana scade apa lasata de ciuperci.
Apoi adaugam si baconul si il lasam 5 min la calit impreuna cu ceapa si ciupercile.
Intindem foaia de aluat in tava pentru tarta unsa cu ulei si pudrata cu faina, o asezam frumos si o intepam cu furculita din loc in loc.
Compozitia de ceapa, ciuperci si bacon o intindem peste aluatul intins in tava.
Batem ouale intregi cu sare si piper, apoi adaugam si smantana si amestecam bine.
Turnam compozitia de mai sus deasupra peste compozitia de ceapa, bacon si ciuperci si dam la cuptorul incalzit inainte la 180 grade pentru 45-50 min.
Cand este gata se lasa se racoreasca putin si se serveste!
Se poate servi calda sau rece!
Pofta Buna!
Gasiti acum retetele voastre preferate si in cartea noastra Top 50 retete Pas cu Pas, prima carte din Romania cu retete prezentate detaliat cu POZE pe PASI, un adevarat ghid vizual simplu de urmarit in timpul procesului de gatire.
Cartea se gaseste in libariile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.