Astăzi am făcut o tartă cu ciuperci bacon, care nici bine nu am scos-o din cuptor, că așa de repede s-a "epuizat".
Ușor și rapid de preparat cu un gust delicios!
Vă recomand cu mare drag!
Punem la călit în 2 linguri de măsline ceapa tocată mărunt.
Se adaugă și ciupercile tăiate feliuțe și se lasă la călit până scade apa lăsată de ciuperci.
Apoi adăugăm și baconul și îl lăsăm 5 min la călit împreună cu ceapa și ciupercile.
Întindem foaia de aluat în tava pentru tartă unsă cu ulei și pudrată cu făină, o așezăm frumos și o înțepăm cu furculița din loc în loc.
Compoziția de ceapă, ciuperci și bacon o întindem peste aluatul întins în tavă.
Batem ouăle întregi cu sare și piper, apoi adăugăm și smântâna și amestecăm bine.
Turnăm compoziția de mai sus deasupra peste compoziția de ceapă, bacon și ciuperci și dăm la cuptorul încins înainte la 180 grade pentru 45-50 min.
Când este gata se lasă să se răcorească puțin și se servește!
Se poate servi caldă sau rece!
Poftă Bună!
Găsiți acum rețetele voastre preferate și în cartea noastră Top 50 rețete Pas cu Pas, prima carte din România cu rețete prezentate detaliat cu POZE pe PAȘI, un adevărat ghid vizual simplu de urmat în timpul procesului de gătire.
Cartea se găsește în librăriile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.