In seara asta am avut chef de cartofi la cuptor si uite asa am facut cartofi picanti cu parmezan. Parerea mea este ca ar merge cu orice fel de branza si se potriveste la orice friptura, numai ca noi i-am mancat simpli. Au fost foarte buni, deja tava e spalata si pusa la locul ei.
Pregatim ingredientele.
Pregatim dressingul pentru cartofi. Amestecam uleiul cu oregano, pasta de ardei si putina sare.
Taiem cartofii pe lung si ii ungem bine. Ii asezam intr-o tava pe hartie de copt (ca sa nu se lipeasca) si ii bagam la cuptor pana se rumenesc pe ambele parti.
Radem parmezanul. Eu am avut o bucata , dar se gaseste si deja ras.
Cand sunt gata cartofii adaugam parmezanul si mai lasam 5 minute. Ii scoatem si ii servim ca garnitura la friptura sau chiar asa simpli. Noi simpli i-am mancat!
Gasiti acum retetele voastre preferate si in cartea noastra Top 50 retete Pas cu Pas, prima carte din Romania cu retete prezentate detaliat cu POZE pe PASI, un adevarat ghid vizual simplu de urmarit in timpul procesului de gatire.
Cartea se gaseste in libariile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.