Cum nu am ajuns in piata sa iau pastai, am facut mazare. O mancare de ''vara'', usoara si delicioasa.
Pregatim ingredientele.
Carnea se taie cubulete si se pune intr-o cratita pe foc, cu putin ulei. Cand prinde culoarea alba, se adauga apa calda, cat sa acopere carnea si se lasa la foc mediu pana scade. Daca nu e facuta carnea se mai adauga apa.
Ceapa se taie marunt si se caleste pana devine aurie.
Cand carnea e gata, se adauga ceapa, mazarea si pasta de tomate, se acopera cu apa si se lasa sa scada.
Cand a scazut, adaugam mararul, sare dupa gust si stingem focul.
Pofta buna!
Gasiti acum retetele voastre preferate si in cartea noastra Top 50 retete Pas cu Pas, prima carte din Romania cu retete prezentate detaliat cu POZE pe PASI, un adevarat ghid vizual simplu de urmarit in timpul procesului de gatire.
Cartea se gaseste in libariile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.