Cum nu am ajuns în piață să iau păstăi, am făcut mazăre. O mâncare de ''vară'', ușoară și delicioasă.
Pregătim ingredientele.
Carnea se taie cubulețe și se pune într-o cratiță pe foc, cu puțin ulei. Când prinde culoarea albă, se adaugă apă caldă, cât să acopere carnea și se lasă la foc mediu până scade. Dacă nu e făcută carnea se mai adaugă apă.
Ceapa se taie mărunt și se călește până devine aurie.
Când carnea e gata, se adaugă ceapa, mazărea și pasta de tomate, se acoperă cu apă și se lasă să scadă.
Când a scăzut, adăugăm mărarul, sare după gust și stingem focul.
Poftă bună!
Găsiți acum rețetele voastre preferate și în cartea noastră Top 50 rețete Pas cu Pas, prima carte din România cu rețete prezentate detaliat cu POZE pe PAȘI, un adevărat ghid vizual simplu de urmat în timpul procesului de gătire.
Cartea se găsește în librăriile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.