Un aperitiv sanatos si frumos colorat.
Reteta am gasit-o cu broccoli, am facut-o si a avut mare succes. Acum am incercat si cu proaspat descoperita conopida violeta si m-am jucat putin cu culorile ardeilor.
Se spala foarte bine legumele
Se pune apa la fiert. Cand da in clocot se adauga putina sare.
Broccoli si conopida violeta se desfac in buchetele si se pun in apa clocotita pentru 1-2 minute. Se scot, se pun in apa rece apoi se lasa la scurs.
Taiati broccoli in bucatele.
Taiati conopida violeta in bucatele
Taiati ardeii cubulete
Radeti cascavalurile
Facem intai checul cu broccoli
Intr-un castron bateti putin 4 oua.
Adaugati broccoli, jumatate din restul ingredientelor si amestecati.
Puneti compozitia in forma. Eu am pus-o intr-o forma de chec din yena.
Repetati pasii 7, 8 si 9 cu restul ingredientelor si conopida violeta.
Ce bine arata !
Le bagati la cuptor la foc mediu aproximativ o ora. Le verificati infigand o scobitoare, daca iese curata sunt gata.
La mine au stat pe treapta 3 timp de 55 min.
Se lasa sa se raceasca ... daca poti rezista
Pofta buna !
Gasiti acum retetele voastre preferate si in cartea noastra Top 50 retete Pas cu Pas, prima carte din Romania cu retete prezentate detaliat cu POZE pe PASI, un adevarat ghid vizual simplu de urmarit in timpul procesului de gatire.
Cartea se gaseste in libariile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.