Ingrediente
●
Praf de copt
1 lingurita
●
Nuca taiata marunt
100 g
●
Miez de seminte floarea soarelui
2 linguri
●
Esenta de rom
1 lingura
●
Coaja de lamaie rasa
1 lingura
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Intr-un bol punem untul si il batem bine cu mixerul, apoi adaugam treptat zaharul, esenta de rom, coaja de lamaie si ouale unul cate unul si amestecam bine. Oprim mixerul. Separat amestecam faina cu praful de copt si le turnam in bol, apoi fulgii de ovaz si toate ingredientele ramase. Amestecam pentru inceput cu o spatula, dupa care framantam cu mana, chiar daca este totusi moale, nu este o coca. Acest aluat il turnam pe 2 bucati de folie de plastic si obtinem 2 suluri care se tin o ora la frigider.
Pas 2
Dupa acest timp desfacem folia, taiem felii de 1-2 cm grosime si le punem in tava pe hartie de copt. Se orneaza pe deasupra dupa preferinta.
Pas 3
Se baga tava in cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru vreo 20 de minute.
Cantitate:
3 buc
(tavi)
Timp de preparare:
15 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
100 min
Data publicarii:
Nota:
5 (1 voturi)