O rețetă simplă de preparare a păstrăvului!
Gătind la cuptorul electric, păstrăvul are carne fragedă și plină de vitamine!
Păstrăvii spălați și uscați bine se așază în tava cu ulei de măsline și se presară cu sare, rozmarin și se stropesc cu zeamă de lămâie.
Dacă doriți ca peștele să nu aibă crustă, puteți să acoperiți peștele cu hârtie de copt. Veți proteja în acest fel și cuptorul de stropii de ulei.
Se așază în cuptorul încălzit la 150 de grade timp de 15 – 20 de minute.
De la zeama de lămâie, păstrăvii au o crustă fină cu aromă intensă de lămâie.
Se scot cu o paletă din tavă și se servesc calzi, cu mămăliguță!
Găsiți acum rețetele voastre preferate și în cartea noastră Top 50 rețete Pas cu Pas, prima carte din România cu rețete prezentate detaliat cu POZE pe PAȘI, un adevărat ghid vizual simplu de urmat în timpul procesului de gătire.
Cartea se găsește în librăriile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.